Cursus Manometrie, pH en Impedantie

Course Details

11/20/2020

10:00 AM UTC

Enschede, The Netherlands

Add to Calendar 11/20/2020 10:00 AM 11/20/2020 3:00 PM America/Chicago Cursus Manometrie, pH en Impedantie <h3>Vragen? Contact LABORIE <a href="mailto:education@laborie.com">education@laborie.com</a></h3> <p>Vrijdag 20&nbsp;november 2020</p> <p>Trainingscentrum Laborie Enschede</p> <p>In samenwerking met de heer Jac. Oors van het Motiliteitscentrum van de afdeling Gastroenterologie en Hepatologie in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, organiseert Laborie ook dit jaar weer de cursus &#39;Manometrie, pH en impedantie&#39;.</p> <h3>Doel van de cursus</h3> <p>De deelnemers een bredere kennis van de gastro-enterologie verschaffen, waardoor de metingen in de praktijk efficiënter en effectiever uitgevoerd kunnen worden.</p> <h3>Doelgroep van de cursus</h3> <p>Gebruikers van gastro-enterologische meetsystemen, zoals verpleegkun-digen, die hun basiskennis van gastro-enterologie graag willen verbreden.</p> <h3>Highlights van de cursus</h3> <ul> <li>Inleiding in de gastro-enterologie</li> <li>Oesophagus- en anale manometrie</li> <li>pH- en impedantiemetingen</li> <li>Gastro-enterologische meetsystemen en het gebruik van katheters</li> <li>Gastro-enterologische metingen in de praktijk</li> </ul> <h3>Cursusleider</h3> <p>De heer Jac. Oors van het Motiliteitscentrum, Afdeling Gastroenterologie en Hepatologie, Academisch Medisch Centrum Amsterdam.</p> <h3>Kosten</h3> <p>&euro; 195,- (excl. BTW) per persoon (inclusief lunch en cursusmateriaal)</p> <h3>Meer informatie</h3> <p>Het maximum aantal deelnemers voor deze cursus bedraagt 25. Toelating geschiedt op volgorde van inschrijving.</p> <p>Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LABORIE per telefoon&nbsp;+31 53 480 3700 of e-mail <a href="mailto:education@laborie.com?subject=Cursus%20Manometrie,%20pH%20en%20Impedantie,%2022%20november%202019">education@laborie.com</a>.</p> Enschede, The Netherlands

About The Presenter

Jac. Oors, RN

Academisch Medisch Centrum Amsterdam

Share This Course

Cursus Manometrie, pH en Impedantie

Vragen? Contact LABORIE education@laborie.com

Vrijdag 20 november 2020

Trainingscentrum Laborie Enschede

In samenwerking met de heer Jac. Oors van het Motiliteitscentrum van de afdeling Gastroenterologie en Hepatologie in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, organiseert Laborie ook dit jaar weer de cursus 'Manometrie, pH en impedantie'.

Doel van de cursus

De deelnemers een bredere kennis van de gastro-enterologie verschaffen, waardoor de metingen in de praktijk efficiƫnter en effectiever uitgevoerd kunnen worden.

Doelgroep van de cursus

Gebruikers van gastro-enterologische meetsystemen, zoals verpleegkun-digen, die hun basiskennis van gastro-enterologie graag willen verbreden.

Highlights van de cursus

  • Inleiding in de gastro-enterologie
  • Oesophagus- en anale manometrie
  • pH- en impedantiemetingen
  • Gastro-enterologische meetsystemen en het gebruik van katheters
  • Gastro-enterologische metingen in de praktijk

Cursusleider

De heer Jac. Oors van het Motiliteitscentrum, Afdeling Gastroenterologie en Hepatologie, Academisch Medisch Centrum Amsterdam.

Kosten

€ 195,- (excl. BTW) per persoon (inclusief lunch en cursusmateriaal)

Meer informatie

Het maximum aantal deelnemers voor deze cursus bedraagt 25. Toelating geschiedt op volgorde van inschrijving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LABORIE per telefoon +31 53 480 3700 of e-mail education@laborie.com.

Course Materials

Location

Enschede, The Netherlands
Laborie Training Center
Colosseum 25
Enschede, 7521 PV The Netherlands

Get Directions